Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Politikerna särbehandlar folk

Varför står inte regeringen
upp mer kraftfullt för
det judiska folket!?!
i dagens Sverige attackeras
hatas och hotas de
många väljer att lämna
landet på grund av
trakasserier förföljelser
som har ökat markant!
Malmö är en stad som
en gång var "svensk"
där har judar bott i årtionden
i lugn ro och fridfullhet
den staden har förändrats
många judar har lämnat
av rädsla att bo kvar
antisemitismen finns och gror
( i Palestina får små barn lära sig
att hata och hur man dödar judar! )
detta land som regeringen
godkänt och ger massor av
pengar till, våra skattepengar!
politikerna hyllar terroristlandet
och kastar ofta skit på Israel
det enda landet i Mellanöstern
som har demokrati!
islam är på intågande och
deras heliga bok koranen
talar tydligt om hatet till judar
icke att förglömma kristna!
sanningen ska skrivas sägas
lögnen gillar inte att man gör!
politikerna borde höja rösten
ännu mer ännu högre ännu starkare
för det judiska folket i Sverige!
slå näven i bordet så marken skakar
och säga: nu är det nog nu räcker det
nu får det vara slut på antisemitismen
och visa i handling orden som de
så ofta uttalar: allas lika värde!
politikerna särbehandlar folk
det är hög tid att de står upp
och ger dem mer stöd hjälp skydd
uppmuntrar dem att stanna
i ett land som hela tiden pratar
om att välkomna alla!





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-19 10:46



Bookmark and Share


    Naji Yaaqoub VIP
allt som man behöver att kallas rasist/terrorist... etc är att förklara, beskriva, tala om vad islam är och vad står i koranen och enligt vad om själva muslimer ror på...
var individ muslim har rätt att islamisera hela världen enligt Stefan lövens religion trosfriheten och hans regeringen/Engla Merkel/ EU och enligt väst världen
vi är tvång islamiserat av S;MP;V och EU ISLAMIST LEDERNA!


2016-08-19
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP