Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etablissemanget motarbetar friheten

Yttrandefriheten får hela
tiden möta motgångar!
etablissemanget tål inte
fritt tänkande olika åsikter
tankegångar som inte
följer det politiskt korrekta
mönstret och formade mall
det verkar bli värre och värre
med stämplade regler att följa
annars blir det uteslutning
utfrysning och mobbning
hela samhället är förgiftat
en hinna av diktatur ligger
tät över det avlånga landet
men det är bara att ge tillbaks
låta dem känna av motstånd
skära sönder hinnan så frisk
syrerik luft strömmar in!






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP