Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varje dag behövs det skrivas om detta, PK media är ständigt på sin vakt, den ska ryckas upp med rötterna!


Vinkla vrida tvista mörklägga

Undrar hur mycket lögn
media kommer att spotta ut idag
det är de mycket bra på
och vinkla vrida tvista
mörklägga sanningar
men som med det mesta
har man ett val att läsa
lyssna deras dynga!
som är full av propaganda
hjärntvättningsmetoder
kommunistländer är bra på det
är deras kännetecken..
att vara rebell och höja
sin röst mot detta
är inte omtyckt alls!
men yttrandefriheten trycker på
älskar försvara och
stå upp för allas lika rätt
att uttala sig fritt!


( folk är förtryckta
skrämda till tystnad
att vara rebell är
inte omtyckt
de ska tystas! )






mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-21 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP