Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsaknad av moral.


Pleti och Kreti.

Höga tjänste-män i kommun och stat
kan känna sig kavat.
Arbetar pensionärer behandlas som dom hela
livet varit lat
tjänste-män fixar feta pensioner åt sig själva
och stora avgångs vederlag
för dom är inga pleti och kreti.

Den som skatte planerar gömmer miljarder
i främmande stat
klappas på huvet hurra. hurra.
du va inte lat va bra
den arbetslöse skriver fel en dålig dag
skall han straffas blir av med sitt vederlag.
det är skillnad på pleti och kreti.

Moderata politiker vill jaga bidrags-fusk
men trycker ner stulna pengar i sin ficka
som var kriminell slusk
det är skillnad på pleti och kreti.




Bunden vers av kardman
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman