Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgmantel

 

När körsbärsträdet knoppar brustit ut i blom bär jag cikadornas röster över fälten.
Bergen skälver när hon vars läppar varit förseglade talar. Du kan höra hennes längtan lägga sig likt dagg över det öppna landskapet. De möts här, längtan och rösten, formar Auroras sjalar över natthimlen.

 




Fri vers (Fri form) av Maria Zena Viklund
Läst 480 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-21 21:36



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Fin rörelse i texten från det nära till det avlägsna. Och en fantastiskt fin avslutning som öppnar för en ny början genom att Auroras (morgonrodnadens gudinna) sjalar redan syns över natthimlen. Snyggt!
2016-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund