Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonljus

Analyserande kast av blickar

omvända

 mot fönstret

Ögonen fyllda av nedsläckta ljus

Glödlampan som en gång huserade där

slut

 

 

Önskan kvar

ty bortappad

inuti en labyrint

 

ett gammalt hem

ingen känner igen

 

dörrarna öppnar sig

benen reser sig och tar stegen

igenom

 

 

tågets dörrar




Fri vers (Fri form) av Leosm
Läst 492 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2016-08-22 20:52



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som ett öppnande
Objektiv mot det
Förgångna
Fördolda
Skickligt
Skriftat!
:)
2019-06-10

  Irene Åberg
Hej*
Genialiskt*Poesi
Otroligt***Kram*
2016-10-06

  Minkki VIP
mitt i prick, så kan en tågresa te sig, ibland också livet
2016-08-25

    lustens hjärta
Håller med föregående, berör starkt!
2016-08-22

    galen i life
melankolisk, bra flyt i texten. Snyggt!
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Leosm
Leosm