Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diskbänkseskapism

En jakt, en köld, en stilla vintermorgon
En strimma solljus från balkongdörren
En hjärtklappning, ett ljud från mjuk mossa
En kaffefläck på min datorskärm
Ett dovt skrik, som inte lämnar lungorna,
som i en mardröm du försöker vakna ifrån
En flugas sista ansträngning i diskvattnet
Jag hör vargen andas i mörkret
Men det är droppandet från mitt badkar
som överröstar paniken i min bröstkorg




Fri vers (Fri form) av sextonförevigt
Läst 344 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-23 18:02



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Du skriver så otroligt magiskt och målande, med ett ordval och ett språk som blir nästintill förhäxande där du färdas fram, och i de små detaljerna du beskriver, väller den totala helheten ut i ljuset. Jag är tagen, och så glad att jag fann dig här.
2017-06-13

  Robin V
Mycket bra!
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

sextonförevigt
sextonförevigt