Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Modet driver oss

Modet driver oss
driver oss till vanvett

Hur många kläder
har inte du slängt ut
för att modet skiftade?
hur många gånger
har inte man
blivit kallad tönt
för sina töntiga kläder
som var inne igår?

Modet driver oss
driver oss till vanvett




Övriga genrer av Missi VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-05-11 18:58



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
här har du en klar och bra åsikt
2006-05-14

  * Ammi *
ja och för ofta låter vi oss påverkas.basgarderob kan va bra..och jeans går ju alltid hem..eller?
2006-05-11

  rebecca d VIP
ja, verkligen..rena slaveriet...
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Missi
Missi VIP

Mina favoriter
dina ögon