Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskad

Tacksam till livet
mitt hjärta är glatt
bär en glädjefull
himmelsk skatt
fylld av rikedom
bländande glöd
kärlekens låga
brinner röd!




mare








Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-29 11:25



Bookmark and Share


  limerick
Så vackert!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP