Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR Israel FÖR Korset FÖR Friheten

Israel blir bespottade utav
den socialistiska styrande
diktatur-regeringen
den klappar helst och mest
terroristländer medhårs
Palestina är en av dem
media sprider ständigt lögner
och förtal om landet Israel
politikerna borde sätta ner foten
hårt och rejält här i Sverige
säga med hög röst: stoppa antisemitismen
vi ska stå upp ännu mer för
förföljda och trakasserade judar!
antisemitismen minskar inte
ej heller hatet till kristna
över hela Europa pågår
en växande oro över detta!
men vi som ser förstår faran
fortsätter höja våra röster FÖR Israel
FÖR korset FÖR friheten!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-29 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP