Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina änglar vaktar dag som natt

Herre hos dig finner jag trygghet
min själ vilar i din oändliga famn
som är full av värmande kärlek
när nattens mörker omsluter
sänder du änglar i min väg
vaktar med sin ljusa närvaro
du ger mig näring att orka leva
bär mina bekymmer och oro
känner mig älskad sedd bekräftad





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 505 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-30 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP