Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige har blivit ett rövarland utan dess like

Laglösheten är utbredd
en del gör precis vad de vill
kastar sten bränner bilar
ingen med kraft säger till!
poliser slutar i tjänsten
frustrerade på svensk lag
Eliasson och politiker
måste införa tuffare tag!
vi är på första plats i våldtäkt
det visar på vilka som styr
inte konstigt att folk är arga
att ilskan ligger och pyr!
verkar som allt ska raseras
slås sönder jämnas ner
man lånar massa pengar
skulderna ökar alltmer!!!
välfärden ska ju krossas
bara vissa serveras på fat
massor av bidrag kostar
men folket sliter för mat!!!
det som pågår håller inte
men dårarna tycker visst så
det är de som styr Sverige
höga löner älskar de få!!!





mare


















Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-31 11:24



Bookmark and Share


  Magica VIP
Håller med dig om att folk inte ska få vandalisera eller våldta etc. dock. Och de som styr skall inte ha så höga löner!

Dock: Bidrag är till för de som behöver det och bör således få finnas möjlighet att få om så är fallet.
De som serveras på fat (enligt mig) är de som kan "tala för sig" eller har rika/rätt kontakter, om vi tar vården som exempel. Det, om något finner jag är skrämmande!

2016-09-07

  Valter Örn VIP
Bull´s Eye !
2016-08-31

  Solstrale VIP
Ja något har gått snett, de som bestämmer saknar klart vett, de tänker bara på sitt, struntar helt i ditt och mitt, de längtar efter sin semester, medan vi vanligt folk utstår deras tester, de tror de kan styra och ställa, men snart skall de trilla i egen fälla...
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP