Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam


Att få älska någon

som jag gör,

måste vara högsta vinsten.

Att få bli älskad tillbaka

som jag är,

slår allt.






/ Clara-Fina




Fri vers av Clara-Fina
Läst 257 gånger
Publicerad 2006-05-11 21:39



Bookmark and Share


  Jessi
Håller med dig, håller med dig. Jättefin text
2006-05-14

    embla
Tänkvärt om kärlek som dina dikter ofta är. Om den där himlastormande nya kärleken. Och också att det ibland kan vara en lycka bara att älska någon, helt oavsett om det är besvarat, det blir liksom en bonus.
Mycket fint!
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Clara-Fina
Clara-Fina