Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njutningsfull längtan

Din hud är som sammet
Under mina händer
Din kropps böljande välvningar
Lockar mina fingrar till dans

Din andning
Din blick
Din längtan

Göder fantasin
Som inga gränser har

Vem smeker vem
Hur långt vill vi gå

Får jag avnjuta dig
Likt livets måltid

Uppdukad
Smakrik
Mättande




Fri vers (Fri form) av Roger Franzén Nilsson
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-20 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger Franzén Nilsson
Roger Franzén Nilsson