Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt älskade lilla Sverige

Det är natt och jag tänker på dig
hur illa du behandlas av politiker
de respekterar inte din unika jord
inte heller folket som kallas svenskar
deras sätt mot dig är mycket oroväckande
de vill krossa din välfärd och
bryr sig inte om att tryggheten
och säkerheten är under all kritik
jag måste lätta på inre trycket
och skriva av mig innan jag somnar
jag står upp för dig dygnet runt
kommer alltid försvara det som är du
godnatt älskade lilla Sverige





mare






Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-04 02:22



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Håller med, vi måste höja inkomstskatten för medelklassen, så att det finns pengar att återuppbygga välfärden med, den som den förra regeringen raserade så brutalt.
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP