Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillbakablick.


Kanske inte som förr.

Kanske står inte Kärleken på lut bakom hörnet som det gjorde förr
Kanske är det inte som då att öppen var varje dörr
Nu har man inte tid att stanna och prata om man ringer man bara stör
Man ska sitta och med telefon och data någon man aldrig sett förr
Nu ska man gå efter utseende och kläder inte hjärtats kör.

Dumhet staplas på dumhet idiotiska divalater
psykopater styr känslor i massmedia tar över alla stater
Feminismen ett slagträ för att krympa Världen
göra den svår den sista färden.

Kanske inte som förr.




Bunden vers av kardman
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-04 10:59



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Feminismen är en cancertumör.
2016-09-04
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman