Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#36

OCH

NI

ville veta mer.

Nästla in sig varligt i mitt krafsande psyke.

Jag åskådade mitt egna frustande
i blåa strimmor av närhet.

Sen gick jag bärsärkargång emot tunneln där
mina formativa år svettades ljudligt.




Prosa av Bjarki
Läst 242 gånger
Publicerad 2016-09-04 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki