Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fick följa med

Jag fick följa med pojkenimig på en segeltur idag.
Det blåste friskt och var helt underbart.

Pojken visade hur jag skulle göra.
Och jag kände att den gamle kunde än.

Barfota var jag.
Höll i kulten.
Drog i skot.




Prosa av Ingmar Hård VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-07 10:26



Bookmark and Share


  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
så fint diktat, värme och glädjegivande
2016-09-08

  Minkki VIP
Underbart, säkert som upplevelse men också att läsa
2016-09-07

  Zandor
härligt...
2016-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP