Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tidens rop.


Det som delar och splittrar.

Varför brinner bilar
din grannes hopp
om en väg opp
till ett riktigt liv.

Var för har mäns lust av naturen blivit ett hot
kärleks brist en sjuka utan bot.

Godhet betalas med en loska i ansiktet
fattigdom är bra för de fattiga
och göder den rikes pung
räknas du ska du vara framgångs rik och ung.

Massmedia leds av homosexuella
knarkande verklighets främmande hop
klagar du på gömda sanningar kallas
du för idiot.

I tv och partys skall man kyssas och kramas för att
få respekt och äckla sig för att visa
jag gör vad jag vill.

Egoismens helvete gör att godheten Tiger still.




Bunden vers av kardman
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-10 17:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bilbrännare ska pryglas och märkas med glödgade järn - sådana man märker boskap med.
2016-09-10
  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman