Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilken lögn du för i talarstolen

Du totalförstör moder Svea
en riktig diktator är du
hårdnackad och arrogant
om man kollar din bakrunds historia
är jag inte förvånad alls
två mycket nära släktingar till dig
var övertygade nazister
en arbetade på tre nazist-tidningar
han var din morfar!
du verkar ha blivit smittad
din hårdhet lyser igenom
och sen har du mage att
anklaga annat parti för att
vara just detta, nazister
fascister främlingsfientliga
motståndare till allas lika värde
vilken lögn du för i talarstolen!
inte konstigt att samhället sjunker
och det går mycket snabbt nu
håll dig till sanningen
den som sår i lögnens åker
får skörda nederlag och det är
precis det du gör!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-13 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP