Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det öppna fönstret

 

Att få vila ifrån tanken

och känna styrkan från varandet

är att låta livet ledsaga mig 

på nuets gyllene vägar

 

Befriad från dåtidens och framtidens bojor

existerar jag utan oro och egots makt

som en nyfött barn i en trygg famn

 

 




Fri vers (Fri form) av Linda CH VIP
Läst 848 gånger och applåderad av 42 personer
Utvald text
Publicerad 2016-09-13 11:10



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Att finna harmonin i vardagen är stort
2020-12-08

    ej medlem längre
Stort Grattis till utvald text!Det är du och texten såå värd!
2018-11-07

  Tove Meyer VIP
Underbar känsla, trösterik!
2016-09-19

  Chawa VIP
Fridens vind sveper mjukt över orden... Mycket vackert!
2016-09-15

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart diktat...man känner lugnet...
2016-09-14

  Ingrid Trolle
Härliga rogivande ord
uttryckta med varsam
hand och pensel
2016-09-14

    ej medlem längre
Alldeles underbara ord att få läsa.
2016-09-14

  ULJO
Jäklar så bra
2016-09-14

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt att läsa igen och igen... framför ett öppet fönster med en god varm dryck i skålformad kopp - tack!
2016-09-13

  M M Mannheim VIP
Ett öppet fönster mot och för livets varande!
2016-09-13

    ej medlem längre
En livsbejakande, fridsam och vackert formulerad text som ger glädje att läsa! :-)
2016-09-13

  Änglaögon
Härlig känsla i dina vackra rader.
2016-09-13

    Dan Myrbeck
Carpe carpe-diem-dikter!
2016-09-13

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och så når vi ro för våran själ . Ingen oro för fram eller förfluten tid.
2016-09-13

  bittemi VIP
Styrkan i nuet! Fin text!
2016-09-13

    ej medlem längre
Rogivande och tryggt att vila fri från något som oroar!
2016-09-13

  Eva Helene VIP
I trygghet omsluten, mycket fint!
2016-09-13

  Camelot
Ja! Att lägga ifrån sig verktygen en stund och sväva i det oformbara.
Strålande!
2016-09-13

  Alysse VIP
Så fridfullt vackert
och lugnande att läsa
2016-09-13

  Densen VIP
Mmm...tycker om dessa små ord, eller väldigt stora förresten...för vissa, för mej??
2016-09-13

  Anya VIP
Oj vilken härlig känsla. Känns sannerligen befriande. Så vill jag må!!!
2016-09-13

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som förmedlar lugn och harmoni!
2016-09-13

    ej medlem längre
Lät behagligt :)
2016-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP