Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köksutopi

Vid det slitna köksbordet sitter jag och blandar Szymborska med jazzradion och läser ett anförande vid en hittegodsexpedition. Ingen har lämnat in upphittade gudar, gudinnor, stjärnor, öar där. Utrymmet har blivit mindre, med en för tidig höst, att förvara allt förlorat.
Efter en stund där fann jag mitt förlorade skissblock, men jag gick aldrig förbi några gudinnor, gudar, stjärnor eller öar. Beskrivningen räckte för att de skulle finna det upphittade på linje 13 efter lördagen klockan elva.

Kanske har de förvandlats till lagerträd, kvigor, popplar och en guds sons vän fick ge vetenskapligt namn åt svanarna. Fladdermössen flydde dryckeskulten och hänger i närliggande valv om dagarna.

Jag gick lättat därifrån av mitt återfunna och hittade en annan radiokanal.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-09-18 18:36



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Du är rolig :)

2016-09-18

  i af apa
underbar!
2016-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP