Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädrets slumpvisa gest

Vädrets slumpvisa gest för ett rö i vinden och solens plog följer det sakta. Snön försvinner långsamt samt längre ner på tidens räls. Tvättbjörnen tränar på fotbollsplanen när en ensam violin låter tillsammans med långsamma flygeltoner. Bilden falnar omärkligt ut där månen hänger till delar kvar. Djupt nere försöker fröna hitta sin väg in i natten när våren har svalt vintern bland fåglars formationer.




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-01 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP