Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellandagsrea

Där i Corvetten
sitter en poet i säten
nedtrampad av geten
jag vet ordlikheten slår till.
Tanken är tom eller gör vad den vill
Med smak av bourbon eller om det
var något annat starkt slikt
ja, hursomhelst, en tanke vikt
åt dessa glädjande ord
hur hade de sett
ut i en Ford?




Fri vers (Fri form) av Ulf D VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ulf D
Ulf D VIP