Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att älska sin rädsla


Kärleken till rädslan tar sig många uttryck
ofta utan att man har den minsta lilla aning

men som alltid är de flesta beredda
offra många andras liv

för att slippa se den egna själsliga misären




Fri vers av farfar och jag
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-19 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag