Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstiga sätt


barbariskt
något annat kan jag inte skriva

om skicket att ha den offrade
som spikades upp på ett kors

avbildad just så
och påstå det är en hyllning

till hans budskap
något vackert och viktigt

det är som att springa runt med skalper
eller ha rummet fyllt med dödskallar

men så kristendomen
en lika barbarisk religion

som alla andra




Fri vers av farfar och jag
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-09-19 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag