Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att komma fram


Ringde våcentralen
inte den privata
som svarar direkt
för där vill de ha pengarna
frågar aldrig hur jag mår

nej den gamla vanliga

"du är placerad i kö som nummer tjugotvå"
sa apparaten efter att med fyra allternativ
försökt slippa mig

så jag väntade
väntade
väntade

efter 33 minuter var jag nummer sex
då föreslog apparaten jag skulle knappa in mitt telnummer
så skule jag slippa vänta
och bli uppringd

så jag började med det

men då tog strömmen slut i telefonen
och när jag försökte igen
var det slut på deras telefontid

så här sitter jag
med ont lite överallt
blod i urinen
feber

och hoppas på bättre tur

i morgon




Fri vers av farfar och jag
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-19 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag