Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de sista raderna


Mången gång
har jag skrivit dem
mina sista ord på sidan

ibland bara less
ofta rädd
men oftast en flykt
från det obeskrivligt onda

ni vet när allt alltid häcklas
inte för skoj
inte för nehov
utan av ren skär elakhet

eller var det det
är inte allt med beräkning
i kampen mot det man räds

socialistdjävel

det vande jag mig vid

men jag förstod aldrig dem
som var elaka
enbart för att få vara det

lika svårt har det varit förstå
alla dem som blir upprörda
om kommentaren inte smeker medhårs

fan ha gärna olika uppfattning gott folk
men varför är rätten att ha det
bara din?




Fri vers av farfar och jag
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-03 14:38



Bookmark and Share


  WyS VIP
Vi ser med olika perspektiv och har genom våra upplevelser kanske blivit hjärntvättade och förda bakom ljuset. Du skriver alltid med ett brinnande hjärta som jag uppskattar! Du är sann mot din inre övertygelse. Rakryggad står du kvar som en soldat fast kulorna haglar.
Mod och styrka även om man står ensam! Du är beundransvärd!
2016-10-04
  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag