Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hårdare tag ger hårdare motstånd så har det alltid varit varför så svårt att förstå det


Tiderna ändras


Idag är det inte som förut

är det bättre

de flesta tycker inte det

men trots att det blir sämre

tror många förändringarna

är riktiga

att vågen som sköljer över oss

är rätt

och att försämringarna

bevisar det

kan något vara mer sinnessjukt

tror inte det va




Fri vers av farfar och jag
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-20 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag