Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när värken blir to much


först vr smärtan obeskrivbar men morfin dövade

sen blev den mer spridd men fortfarande dövad

nu går den inte att hantera

så här slutar resan

kan inte säga jag hann klart

men en del fick jag gjort i alla fall

farväl




Fri vers av farfar och jag
Läst 235 gånger
Publicerad 2016-10-09 03:54



Bookmark and Share


    Balans
Saknaden är obeskrivlig!
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag