Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När slutet kom


Visst visste man
att döden
ska komma till oss alla

ändå nu när det är min dörr
den bultar på
känns det fel

som om jag inte var redo

som tur är
gör det så ont
i hela kroppen

att när det sista andetaget
dras
blir en befrielse

men det smärtar mer
att lämna
mitt i den sjuka högervågen

att aldrig få uppleva
reningen
när det onda dör ut

men det säger jag er
högerns galenskap
SD´s ondska

ska precis som jag dö
försvinna
och göra plats för vackrare tankar




Fri vers av farfar och jag
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-03 07:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

farfar och jag