Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten skiftar skrud

Frostbiten morgon
Andas friskt på gyllene löv
Silverfärgar träd

Blodröda äpplen ramlar,
famlar efter markens famn

Solen värmer mjukt
Frusna Vandrare på färd
Nordan biter kind

Vintervita flingor yr
Allt skiftar till vinterskrud




Bunden vers (Tanka) av Qvinn n'Lion
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-09-22 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så underbart härligt skrivet! kramar
2016-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion