Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sådant är livet

 

 

Det är grymt

Grymt och orättvist

Förnedrande och nedslående

Hemskt och tomt i den största av allmänhet

 

Men ibland

Emellanåt

Skymtas något

Som hjärtat knappt vågar tro

Något ljuvligt

Nästan oigenkännbart

Underbart

 

Känslan av att som barn springa

Som smaken av din första glass

Eller en hand på din axel

När tårar inte förmås

Hållas tillbaka

 

Göm dig inte då

Våga vara där som om livet hängde på det

För det är din belöning för allt som du gått igenom

Det är ditt hem som det var meningen att vara hela tiden

 

Alla är vi rädda för det stora okända

Men minns då det du glömt

Hur det var, för det finns

Och du vet

Att det så kommer bli igen




Fri vers (Fri form) av Andreas db Gustafsson
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-09-23 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
väldigt skarp o fin text, stadig och klar som dagg... Tack.
2016-09-24

    Jossefina
Fint,
- att den fick komma åter.
2016-09-23

    ej medlem längre
väldigt vackert!
2016-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Andreas db Gustafsson
Andreas db Gustafsson