Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tommy (jag vet att du ogillar ditt andranamn:)

Han är en mafioso som är van att hantera både det ena och det andra
Han håller på Elfsborg och talar mycket om fotboll med sin broder
Förresten ser hans bror ut precis som Jerry Seinfeld
Och hans andra broder som gått med i Jehovas Vittnen ser ut som Danny De Vito
Nu har han grått hår, haltar ibland och går på kortison
Han kan hantera en neurotisk fru som vill ha ordning och reda samt talar om elever, barn barn barn och önskade barnbarn
Han är helt enkelt fantastisk och väldigt kärleksfull
Det finns nog ingen som är så ödmjuk som han
Och han talar med Katten! Och han har på sig kepsen!




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-09-25 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP