Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Tanken blir verklighet,
verkligheten blir illusion
tårarna blir till ett hav

det brinner

glöden värmer mitt hjärta
det bränns inte
känner lyckan nära
ändå så flyger den
sin väg

det glada ansiktet
utåt lycklig,
men insidan
förstörd

strävan efter det rätta
går det att hitta,
ett påstående
vars svar
man runt om sig
får börja titta

tårarna blev
till ett hav,
dunstade
kvar blev jag

ensam,
inte stark




Fri vers av Magnus VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2004-09-22 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Magnus
Magnus VIP