Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något alldeles speciellt hände i mitt liv för ett år sedan. Dagen till ära har jag skrivit ytterligare en dikt om hur älskad jag känner mig.


Du sover

Du sover. Jag ligger brevid och tittar på min älskade.

Han ligger hopkrupen på sidan, vänd mot mig.

I virrvarret av armar och händer ser jag

min hand i din.

Innan du somnade tog du min hand och sa att du älskade mig, som du

alltid gör.

Är vaken en stund till för att kunna insupa allt det vackra jag känner och

samlar allt i mina svarta hål.

Somnar stilla med tanken att du håller min hand hårt

för att jag ska vara säker på att

du älskar mig till och med när du sover.




Fri vers av Marita Walldén
Läst 597 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-13 08:06



Bookmark and Share


    sunnanvind
Nää... vad gulligt!
2007-01-22

    Deadhead
Jag blir lycklig av dina ord och tankar och ser fram emot dom livslånga dagarna med dig som ett litet barn inför julafton.
2006-05-14

  Bodil Sandberg
En text som gör mig varm inuti...
2006-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Marita Walldén
Marita Walldén

Mina favoriter
Ord
Mimmi
Det borde vara vi