Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skjut mig hellre i huvudet

Om jag kan smeka bort saknaden
Är mina händer kittlande mot din hy
Ömt vidrör jag dig
Öppnar upp dina porer
Så att ljuset kan hitta in

Om jag kan trolla bort vetskapen
Svingar jag mitt trollspö
Skapar magi omkring dig
Blommor och kaniner
Tills leendet på din mun
Är genuint

Du kan inte ljuga för mig
Jag läser dig

Skjut inte bort mig
Skjut mig hellre i huvudet
För när jag älskar gör jag det med själen
När du möter livets mörka skugga
Vill jag vara din väpnade
Tillsammans finner vi stormens ände

Om jag kan säga; allt bli bra
Och vara säker på mina ord
Gör jag det
Jag kan inte, jag är inte säker
Livet kommer inte med facit

Om jag kan bära dig ur din sorg
Går jag barfota på glödande kol
Med dig i mina armar
Min smärta berör mig inte
Din smärta kväver mig

Du kan inte ljuga för mig
Jag ser

Skjut inte bort mig
Skjut mig hellre i huvudet
Du förtjänar kärlek även när du är svag
Fly inte motståndet utan gå mot slagfältet
Du är krigets officer
Och jag är din soldat

Skjut mig inte ifrån dig
Skjut mig hellre i huvudet
Jag vill vara ditt stöd
Du har vunnit många strider
Låt mig rida bredvid till stormens ände
Släpp in mig




Fri vers (Fri form) av valpen
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-01 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

valpen
valpen