Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där berget brinner


tallarna står glesa där mossan är vit
tranornas flytt den hörs ända hit
hit till bergen där riset flammar rött
där lingon som blev över aldrig smakar sött
jag älskar höstens vindar
att sommaren blev lång
jag älskar gamla grindar
mitt i skogens fågelsång
står torpet tomt och öde
jag känner årens flöde
genom ben och märg
likt bergets röda färg









Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-03 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP