Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impression vid Cote d'Azur



När stjärnorna tänds vid Medelhavet
är natten så djupblå mörk.
Tystnad härskar
och stillhet råder
när allting slumrar
och fått ro.
Fyrens bleka ljus
sveper över himlen,
smeker mjukt min panna
medan Orion vakar över mig
och alla andra.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-06 06:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping