Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frustrationen gror och växer

Frustrationen gror och växer
mot politiker som styr
alla hemskheter som pågår
gör att ilskan jäser pyr!

Hela samhället är skadat
haltar svårt på grund av var
infekterat luktar illa
ingenting av förr finns kvar!

Sanningen ska alltid gömmas
staten format tuffare lag
gjort att mörkläggningen tätnat
vill dölja problemen natt som dag!





mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-07 11:17



Bookmark and Share


  Elwania
Gotland kokar just nu
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP