Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det djupblå havet

Det djupblå havet,
förutsättningen
för både liv och död.
Så lugnt och stilla,
så mjukt,
och smekande.

Med ens så hårt,
och vilt,
så farligt,
och förödande.
En enda våg
kan krossa dig.
Vi tror det går
att tämja,
men så lär aldrig ske.




Fri vers av Bo Scharping
Läst 338 gånger
Publicerad 2016-10-07 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo Scharping
Bo Scharping