Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föda för liv

Ett vitt ark
du föder liv
pennan följer
och blöder
om ändå
om ock
det sliter
i kroppen
den gamla
den unga
och själen
den vilsna
den fria
jag föll in
i dina armar
såsom ock du

pennan föder liv
du följer
och följer




Fri vers av Bengt H VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-07 18:41



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket fin! Bokmärker! Vackert illustration!
2016-10-20

    ej medlem längre
häftig text.
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP