Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dumhet och ondska


Den fattiges höst.

De fattigas Höst är här
men ni vill inte förstå vad det är
vänder bort ansiktet slutar
ringa kontakta och så
lika själv goda nu som då.

Men det är så sant
den fattiges vår och vinter är
också svår sommar med många sår.

Åren går men inget förändras
löften kommer och går
värden skändas man vill inte förstå.

Men vi har ju det så bra
vilka djävla vi.




Bunden vers av kardman
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-09 17:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman