Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O-sammanhang

Vin och musik
Text och berusning
Livets goda stunder

Hiphop och rock
Kärlek och hat
Älskar allt men hatar det mesta

Tung och lätt
Obeskrivlig saga




Fri vers av LUTHER
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-09 18:22



Bookmark and Share


  Zandor
Allt går inte på räls...
2016-10-09

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar all hip hop.
2016-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
livet som det skall va
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER