Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<br /><br /><em>Surreal...</em><br />


Månens kalla skugga



ur blödande ögonvrår

med full kraft
sju svalor flyger


näbblösa iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii i halvt månsken

 



oföränderligt
ur samma punkt ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤





avstånd krymper





mellan varje

 

 

                    gestalt



avslöjar sin silhuett


lösgör sig ur skugga


 

 

vacklar in i tom hud

 

 

hastig rörelse

 

ihålig måne

 

 




Fri vers av alfa VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2006-05-15 10:39



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Så jäkla surrealistisk vet jag inte om den är...
Men helt klart gotiska inslag, och jag fastnade särskilt på "lösgör sig ur skugga" som kan stå som ett statement för hela texten ungefär.
Någonting som kryper fram, och in under skinnet, helt klart.
2006-05-15

  Christer VIP
Det är med nån slags skräckblandad förtjusning jag lämnar den här texten. Den gjorde sjuka bilder i mitt huvud.

Häftigt ihopsnickrat.

Tack!
2006-05-15

  sol
det näbblösa gör så ont..
ryser av skräckblandad förtjusning.
bra uppställt - magi, ont...
2006-05-15

  K*
mhm! skön luftighet som ger pauser och andning

slutet på texten är extra lysande tycker jag :

avslöjar sin silhuett
lösgör sig ur skugga
vacklar in i tom hud
hastig rörelse
ihålig måne
2006-05-15

    ej medlem längre
spännande text
fullmåne!
2006-05-15

  Propella
Oj oj oj. Det här är ju så effektfullt att jag nästan får hålla mig i skrivbordet för att inte drösa omkull.
Tack!
2006-05-15

  Daniel_78 VIP
jag försöker se detta i bilder och sedan fyller jag i med känsla.

jag gillar främst de näbblösa som flyger oförändligt,
jag ser en tavla som är stilla men ändå rörlig

jag ser cirklar svarta och vita som på de gamla Virtigo-LPskivorna
från sjuttiotalet. en ihålig måne.

tack för det.
2006-05-15
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén