Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stråkar av fridfullhet

Gryningen speglade sig
livet andades stillhet
tystnadens mjuka toner
spelade ljudlöst
stråkar av fridfullhet
flödade över platsen
in i själens djup




mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-15 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP