Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bob Dyland.


Innan jag visste att du fanns.

Vi sjöng Blowing in the wind
spelade på gitarrer innan visste att
du skrivit låten men det var något
språket, texten som fick oss på båten.


Tio i topp lay lady lay
din sång var inte vacker
men vilka texter så säj
munspelet var heller inte din grej.


Man kunde tolka dina dikter
i mången skikt
den ena texten var ej den andra lik.


Så kom sanningen
Times are changing .




Bunden vers av kardman
Läst 227 gånger
Publicerad 2016-10-15 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman