Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaks igen

Det var 2013 då min sista dikt här formades. Tusen skäl varför och lika många att jag är tillbaks. Men historien kanske ni kommer finna.
Tack fina ni som fortfarande finns kvar.
Nu är jag tillbaks




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-16 11:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Välkommen tillbaka :) kram
2016-10-22

    ej medlem längre
Så skönt att få höra din röst igen!
Välkommen tillbaka.

2016-10-17

  ResenärGenomLivet VIP
Trevligt att se dig här igen...välkommen tillbaka...
2016-10-16

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Tack :)
2016-10-16

  SatansSon VIP
roligt se du är tillbaka.
2016-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP