Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt är skriven i sorg....


sorg...

Jag kan vara populär
Jag kan vara cool
Jag kan ha många vänner
Jag kan älska en del
Jag kan hata en del.
Men hur jag än försöker blir jag inte kvitt det stora hållet efter dig.
Hur jag än försöker försviner inte minnerna.
Hur jag än försöker så sitter sorgen inom mig som en igel.
Ja, sorgen vägrar att gemäd sig......




Fri vers av Angel_from_haven
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-14 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angel_from_haven
Angel_from_haven