Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problemet

Jag och du
Vem är vi?

Du och hon
Vilka är ni?

Jag och han
Vi är vi

Jag och du
Vill att det ska va vi




Fri vers (Fri form) av LUTHER
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER